tirsdag den 12. maj 2015

I begyndelsen var der Ordet.

Og Ordet det var ... Judas.

For det er nok mest dét denne blog kommer til at handle om. En uredelighed af bibelske proportioner, omhandlende min krops Judas-forræderi og den manglende, eller i hvertfald udfordrede (!) evne til at lave endnu en Lazarus. At præstere endnu en genopstandelse af Selvet, af kroppen, Jeg'et, identiteten, hele den forbistrede masse af whatever i hedehulehelvede det nu er som er Mig.

Jeg er gået i stykker, forstår du, Kære Læser. Jeg er i stykker, og har været det så længe, at jeg mentalt og fysisk er begyndt at smuldre og fortæres. Som af psykosocialt svindsot. Jeg opsluges af denne ublide følelse af at forsvinde for mine egne øjne. Trods det faktum at der fysisk bliver mere og mere af mig. Men Jeg bliver væk. Forstår du? Giver jeg mening? Rabler jeg? Rabler det for mig? Ja. Jeg ved det godt. Jeg kender svaret. Ordene har boblet indeni mig så længe. Og nu hvor jeg slipper dem fri, og spyr dem ud, ender de i uorden og kaotiske rablerier.

Jeg trætter dig vel ikke allerede. Vent. Bliv lidt endnu. Lad mig forklare.

Jeg er diagnosticeret med alverdens djævelskab*, og summa summarum af det hele er at min krop smerter og mit Jeg forsvinder. Jeg er stoppet på mit studie, og min fremtid er i ruiner. Min nutid består af frit fald og de flakserier det naturligt afstedkommer. (Læs. panik er ikke et fremmed koncept på denne matrikel)

Alt dette er jeg nødt til at forholde mig til. Jeg får hjælp. Jamen, selvfølgelig gør jeg det. Jeg har jo præsteret at vælte sammen i alle interne etager på samtlige sociale medier, og gudskelov var der nogen der greb min udstrakte hånd. Men jeg er også nødt til at forholde mig til mine egne ord. Og bruge det til noget. Bruge MIG til noget. Mit liv er blevet lillebittesmåt, og jeg er bange for helt at forsvinde, hvis jeg ikke giver mig selv lov til at manifestere mig. Om ikke andet, så virtuelt. Hér.

Så derfor: velkommen kære Læser. Dette er mit vidnesbyrd på et liv på standby. På vej til småt brandbart. Amen.

* Djævelskab: Svær BDS (bodily distress syndrome), fibromyalgi, slidgigt, generaliseret angst, kronisk depression, formentligt noget borderline personlighedsforstyrrelse pga tidlig svigt. Og derudover besidder jeg en overvældende sorg og bitterhed over livets fesne vilkår og en gudsbenådet evne til at overleve. Trods alt.

2 kommentarer:

 1. Rock on Line!!! Mig slipper du ikke af med så let. Skriv så fingrene bløder. 👍😘

  SvarSlet
 2. Ej hvor det glæder mig på dine vegne. Tillykke.
  Jeg er allerede fan af dine ord. Og glæder mig til st følge din pen
  Kh
  Maria

  SvarSlet